Založ si blog

Fico, Fico, Fico

      Tragická a zároveň úplne bláznivá doba. Alebo chorá. V 21 storočí!? Vymyslieť a zdôvodniť tak primitívne vojnu v cudzej krajine dalo Džingischánovi z Kremľa určite zopár mesiacov, alebo rokov. Vojnu, ktorá svojim charakterom patrí na periférie vojen aj v takzvaných biednych (od slova bieda) krajinách. Systémom ničenia všetkého, likvidácie územia a ľudí, civilistov – za najmenej posledných päťsto rokov hádam nikde a nikto to nerobil tak primitívne. A v terajšej dobe? Hnus!

       Naše televízie sa idú zblázniť od radosti a prežívajú orgazmus, že môžu vysielať v súčasnej dobe vystúpenia komunistických pohrobkov, alebo gaunerov. Takmer celý svet odsudzuje, teda presnejšie cez 98 % krajín sveta to svinstvo Kremľa a u nás – vyše 30 percent národa ešte v 21 storočí podporuje tohto komunistu, myslím Fica s jeho svorkou  – pre celý svet z nepochopiteľných dôvodov. Ale nakoniec, televízie  po tých 12 rokoch sú tiež, ešte vždy patria do tých „30 percent“.  

Keď to tí „30 percent“ robia iba preto, že keď  nesúhlasia s politikou  súčasnou, tak musia súhlasiť  s politikou takou, ako tu bola 12 rokov (a ešte plus aj za „otca vlasti“) tak to svedčí o niečom. Vedel by som to pochopiť, keby prieskumné percento za túto vládu  bolo 0 (nula) percent a percento pre kremeľských komunistov (smer & hlas & republika)  vzhľadom na ich bačovanie za 12 rokov tiež  0 (nula) percent……. nepáči sa im nejaký Matovič?  Ale veď v tých  „cez 30 percent“ to presne tak arogantne hlúpo a nekultúrne robia tam všetci. Všetci! Do jedného! Tak prečo ten a taký cirkus?

      Ešte sa však vrátim k „Slavínu“ na Slovensku.

Ešte ani po tridsiatych rokoch  od odchodu sovietskych vojsk a po vyše 50 rokov bačovania Kremľa a našich komunistov sme nedokázali pochopiť, že  v skutočnosti žiadne oslobodenie nebolo?  Áno – oslobodili nás od nacistov nemeckých, ale obsadili nás vlastne nacisti – ruský.  Oslobodenie aj v slovníku  slovenského jazyka je niečo úplne iné. Akýkoľvek protest ľudu v oboch prípadoch bol, aj by bol rovnaký, ako aj teraz na Ukrajine.  Teda, v prípade protestu proti rusom by sa ešte aj znásilňovalo,  kradlo hodinky a elektroniku. Že v prvých rokoch nie?  Ale no tak – stačí si pozrieť aj vtedajší dejepis pre základné školy. Oslobodenie?  Naozaj?  Aj preto všetky pamätníky  hodnotím iba ako umelecké diela.

       Na záver si dovoľujem spomenúť  jednoduché  fakty, údaje doterajšieho výsledku ruskej vojny Putina proti Ukrajine:

  •  Nezmazateľný fakt, že Ukrajinci nemajú Rusov radi sa zmenil na hlbokú nenávisť čo  potrvá  desiatky, keď  nie stovky rokov.
  • Putin a Rusi dosiahli jedinečný  „úspech“:  Európa sa dostane preč od surovinovej závislosti na Rusku.
  • Putin a Rusi dosiahli jedinečný  „úspech“:   spojenie sveta  proti Rusku.
  • Putin a Rusi dosiahli jedinečný  „úspech“:  odhalenie, že ruská armáda je pomerne v rozkladu a nie je schopná efektívne obsadiť ani chudobný európsky štát.
  • Putin a Rusi dosiahli jedinečný  „úspech“:   dosiahli medzinárodnú a ekonomickú izoláciu.
  • Putin a Rusi dosiahli jedinečný  „úspech“ – doteraz neutrálne štáty priviedli na intenzívnu myšlienku vstupu do NATO, čo by sa nikdy doteraz nestalo.

Že vraj sme takí. Sme národ!?

06.03.2022

Dočítal som nejakú knihu o niektorom národe v Európe. A po menšom uvažovaní som prišiel k názoru, že je to vlastne jedno o aký národ ide a v Európe je národov pomerne dosť. A zatiaľ sa ukazuje, že národ sa vyznačuje niečím, čo už popísali mnohí. Je pravda, že národ sa na začiatku a možno aj na konci charakterizuje jazykom. Rečou, ale čo potom? Ako sa [...]

Táto doba a my. Ideály komunizmu sú v ri..

26.02.2022

Jeden z množstva čísel o druhej svetovej: na Slovensku boli „páni“ príslušníci Hlinkovej gardy, ináč gardisti. Čo všetko robili nie je teraz dôležité. Jedno chcem. Slovensko bolo vlastne vo vojne, proti Rusku, proti židom, aj proti vlastným občanom. Ich charakter ukazuje fakt, že na front, kde by museli bojovať so seberovnými nikdy, opakujem nikdy nešiel ani jeden [...]

Horda z východu ide

24.02.2022

Že by nás to malo šokovať? Ani nie. Veriaci bolševizmu to nepochopia a neveriaci to už dávno vedia. Fakty sú na stole a buď sa podľa toho zariadime, alebo to necháme na toho vagabunda z východu. Nakoniec vidíme, že národ si už asi zvykol na fakty a považuje ich za zábavu. Na fakt, že na Slovensku bolševici získali po druhej svetovej iba niečo cez 25 percent a demokrati cez [...]

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 31847x
Priemerná čítanosť článkov: 2450x

Autor blogu

Kategórie