Založ si blog

Horda z východu ide

Že by nás to malo šokovať? Ani nie. Veriaci bolševizmu to nepochopia a neveriaci to už dávno vedia. Fakty sú na stole a buď sa podľa toho zariadime, alebo to necháme na toho vagabunda z východu. Nakoniec vidíme, že národ si už asi zvykol na fakty a považuje ich za zábavu. Na fakt, že na Slovensku bolševici získali po druhej svetovej iba niečo cez 25 percent a demokrati cez 60 terajšiemu národu nehovorí nič. A slogan vážme si posolstva našich predkov v našom terajšom takzvanom národnom ošiali sú pre súčasnosť vlastne na smiech.

Čo sa môže stáť? No, asi nič. Budem žiť tak ako sa žije v Rusku. Zvykneme si. A nebudú žiadne štrajky, demonštrácie, vzdelávanie v zahraničí hocikde vo svete. liečiť sa budeme klasickou ruskou medicínou, lekári budú držať zobák ….. a zopár tisícov mŕtvych budú nezvestný. podobne ako napríklad v tridsiatych rokoch minulého storočia milióny na Ukrajine, alebo v nejakých šťastných gulagoch. a utekať sa bude z východu na západ – určite nie naopak. Myslím si, že momentálne je situácia jednoznačná. Pokiaľ chceme ostať v civilizovanom svete asi budeme musieť, teda tí, čo na to majú mandát z volieb: okamžite preventívne obmedziť na slobode a prejavoch všetkých tých, čo ešte aj v snoch kolaborujú s Kremľom . Koho myslím? Od Čarnogurského cez celý SMER, všetkých Dankov, Žilinkov, kdejakých nočných vlkov, kdejaké skupiny až po všetkých pohrobkov komunizmu, tých, čo iba v náznaku prejavujú – nie vlastenectvo, ale antivlastenectvo. V opačnom prípade sa dočkáme totálne „veselých“ a pravdepodobne a tragických situácií. Veľmi pravdepodobne vzniknú kdejaké „ústredné výbory“, milície, komisie a na záver sa budeme smiať a smiať a potom snívať a snívať…. tak, ako v Rusku.

A my si možno ešte vždy môžeme vybrať. Tí za hranicami už nie.

Fico, Fico, Fico

10.04.2022

Tragická a zároveň úplne bláznivá doba. Alebo chorá. V 21 storočí!? Vymyslieť a zdôvodniť tak primitívne vojnu v cudzej krajine dalo Džingischánovi z Kremľa určite zopár mesiacov, alebo rokov. Vojnu, ktorá svojim charakterom patrí na periférie vojen aj v takzvaných biednych (od slova bieda) krajinách. Systémom ničenia všetkého, likvidácie územia [...]

Že vraj sme takí. Sme národ!?

06.03.2022

Dočítal som nejakú knihu o niektorom národe v Európe. A po menšom uvažovaní som prišiel k názoru, že je to vlastne jedno o aký národ ide a v Európe je národov pomerne dosť. A zatiaľ sa ukazuje, že národ sa vyznačuje niečím, čo už popísali mnohí. Je pravda, že národ sa na začiatku a možno aj na konci charakterizuje jazykom. Rečou, ale čo potom? Ako sa [...]

Táto doba a my. Ideály komunizmu sú v ri..

26.02.2022

Jeden z množstva čísel o druhej svetovej: na Slovensku boli „páni“ príslušníci Hlinkovej gardy, ináč gardisti. Čo všetko robili nie je teraz dôležité. Jedno chcem. Slovensko bolo vlastne vo vojne, proti Rusku, proti židom, aj proti vlastným občanom. Ich charakter ukazuje fakt, že na front, kde by museli bojovať so seberovnými nikdy, opakujem nikdy nešiel ani jeden [...]

pravoslávny chrám, interiér, Nová Baňa

Pravoslávni kresťania slávia Paschu - Christovo zmŕtvychvstanie

05.05.2024 07:51

Pravoslávni kresťania na Slovensku i vo svete v nedeľu oslavujú najväčší kresťanský sviatok Christovo zmŕtvychvstanie - Paschu.

vojna na Ukrajine, Rusko, Petrohrad

ONLINE: Kyjev s našou pomocu môže opäť útočiť v roku 2025, verí Biely dom

05.05.2024 07:25

Ukrajina so schválenou vojenskou pomocou Spojených štátov udrží obranu a v roku 2025 môže aj zaútočiť, uviedol Jake Sullivan.

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Czech Republic V4

Babiš s ruskými vlajočkami na lícach a nevydarený náhradník exministerky. Strelila si Fialova vláda až tri rýchle vlastné góly?

05.05.2024 06:00

Europoslanec sa hanbí za predvolebnú antikampaň svojich straníckych kolegov a dianie okolo odvolania ministerky vyzerá ako politická tragikomédia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 31861x
Priemerná čítanosť článkov: 2451x

Autor blogu

Kategórie